Ajax krijgt voorwaardelijke boete voor vertraging bij NAC-uit

Ajax heeft van de aanklager van de KNVB een schikkingsvoorstel gekregen van een voorwaardelijke boete van 2.500 euro naar aanleiding voor het te laat komen bij de competitiewedstrijd NAC – Ajax.

Ajax kwam te laat doordat de spelersbus vanwege wegwerkzaamheden in een grote file terecht kwam. Hierdoor kon de wedstrijd pas een kwartier later beginnen. Ajax heeft tot maandag 3 november om te reageren op het schikkingsvoorstel maar zal dit waarschijnlijk accepteren. Clubs en zendgemachtigden maken afspraken over het op tijd beginnen van een wedstrijd. Als een wedstrijd om welke reden dan ook niet op tijd aanvangt, stelt de aanklager betaald voetbal een onderzoek in.

Bron: KNVB.nl

Related posts

12 Comments

   1. AFCAoostNL

    Op tijd komen dat klopt, alleen soms is er onmacht dit was zon geval. Wij reden als supporters half vier weg en waren er om kwart over zes omdat we niet over Rotterdam mochten rijden want zij moesten naar Deventer ofzo en de a27 was dicht dus veel verkeer en kilometers stapvoets rijden….zelfs al is het voorwaardelijk en krijg je nu geen boete volgende keer krijgt bijv de bus een kapotte motor. Dan krijg je hem alsnog Het is gewoon niet terecht! Bullshit is het, en dat onderzoek kost ook al geld.. Dus waar is die maffia nou mee bezig, stellen een bejaarde aan als hoofdcoach van oranje en gaan clubs betuttelen met dit soort shit. Laat ze maar eens voor een fatsoenlijke scheids zorgen…

    1. SteffanAFCA

     Nja ik snap wat je bedoeld, maar te laat is te laat, vind het erg amateuristisch als Ajax en/of busschauffer niet weten dat ze niet langs rdam zouden mogen, maar ach het gebeurt zo goed als nooit dat een spelers bus te laat komt, dus die volgende keer zal vast niet komen

    2. AFCAoostNL

     En fox moet helemaal oprotten met hun programma want die programmering is waardeloos en beetje voetbal kijken kost je ook al een klap geld als jezelf een keer niet kan gaan…supporters en voetbalfans maken voetbal niet de bond of een of andere mediagigant!

  1. tijmen020

   Ik zou zeggen: een schorsing van 4 uitwedstrijden (waarvan 1 voorwaardelijk) voor de buschaffeur…

 1. Hintham

  Ik vind niet dat er iets verwijtbaars gedaan is door Ajax. Sterker nog, ze zijn zelfs eerder vertrokken.

 2. nicks

  KNVB is gewoon een verlengstuk van de FIFA dus maffia praktijken zijn daar niet vreemd! Reinste waanzin dat er over gesproken word om een boete te geven hiervoor! KNVB is voor mij een groep norse mannen die niks hebben met voetbal alleen doen aan zelfverrijking en zelfverheerlijking en schijt hebben aan de gewone man! Boycotten die hap!!!!

 3. gerrykoos

  Dit is het toppunt wat een waardeloos zootje zit er in Zeist, alsof Ajax voor z’n lol in de file gaat staan.

  1. AFCA my World

   In ieder geval meer als €2500,-, maar ja Ajax heeft geld zat,dus die zullen we ff plukken denken ze dan! Wat een corrupte bende is het toch!

Comments are closed.