‘Ajax kan Milik aan het einde van het seizoen voor 2,8 miljoen euro kopen’

Arek Milik kreeg tegen Go Ahead de voorkeur in de spits boven Kolbeinn Sigthorsson en betaalde dat uit middels zijn derde eredivisietreffer. In tegenstelling tot eerdere bedragen van rond de 4 miljoen euro die genoemd zijn kan Ajax de 20-jarige spits aan het einde van het seizoen voor slechts 2,8 miljoen euro kopen van Bayer Leverkusen. Directeur voetbalzaken van Ajax; Marc Overmars, bedong dus een relatief lage koopoptie voor de Poolse spits, zo meldt AjaxShowtime.

De koopoptie zou daarnaast eenzijdig zijn. Dat betekent dat Bayer Leverkusen er niks meer aan kan doen als Ajax komende zomer besluit van de koopoptie gebruik te willen maken. De koopoptie zou tevens niet onderhevig zijn aan de prestaties van Milik dit seizoen.

Bron: AjaxShowtime

Related posts

39 Comments

  1. AFCA my World

   Je had al een goede prijs bedongen omdat er wel wat in hem gezien werd,nu laat hij het ook zien dus aanpakken die handel! Doen!

 1. Valentino

  Geweldige deal, meteen vastzetten en overnemen aan het einde van het seizoen. Gelukkig wil de speler zelf graag dus contract zal ook geen probleem zijn.

 2. Gert Ajax

  Doen kan je nooit veel op verliezen mocht het toch geen succes worden.goede deal voor beide partijen

 3. gerrykoos

  DOEN !! per direct vastleggen voor een jaar of 5 of zo, dan kan hij in de toekomst wellicht ook nog iets opleveren bij eventuele verkoop.

 4. vakkie129

  Nou Overmars morgen gelijk de pen hanteren en vastleggen deze Spits, Daarna gelijk de phone pakken en Herenveen bellen en Daley Sinkgraven vast leggen deze jongens gaan succes wn geld opleveren

 5. AFCAoostNL

  Dat zou mooi zijn! Heeft potentie, goede linkse, sterk aan de bal, kan goed passen alleen z’n rechterbeen moet beter worden.

 6. Gero77

  Als marc dit koopje niet pakt……moet ie in de tweede kamer gaan zitten daar zitten ze ook alleen maar te cashen……

 7. pietprecies

  Pffff en al die mensen die overmars hebben gebombardeerd tot Marc netto vinden hem nu ineens weer geweldig… Ach de waarheid ligt in het midden, het kan beter maar zeker ook slechter!

 8. pietprecies

  Trouwens (maar dat is logisch), milik is nu al een stuk beter dan sigthorsson, die is leuk voor hier en daar een invalbeurt maar verder niet. Zo werd hij vorig seizoen ook gebruikt maar bij gebrek aan beter stond ie in de basis, ik denk dat als je Milik (die pas 20 is) het vertrouwen geeft, dat hij er rustig 20 a 25 maakt en alleen maar beter wordt in tegenstelling tot siggy die alleen maar minder en trager lijkt te worden..

  1. Velibor

   Volgens mij word het een hele goeie aparte spits die zometeen met Zivkovic een te gek spisenduo kan( gaat ) worden waar tegenstanders helemaal gek van worden!

 9. tothefuture

  Even voor de helderheid. Marc kan hem pas einde van het seizoen kopen. Niet nu dus maar we staan wel vooraan.

  1. Velibor

   Huren met optie tot koop dan komt er niemand aan hoor en ook nog voor een vast bedrag wat wil een mens nog meer!

 10. SchweizerAjaxfan

  ik heb m’n twijfels.. hij heeft het tot nu toe alleen in kleine wedstrijden laten zien.. ja hij is pas 20 en heeft potentieel maar met dat bedrag is het wel een gokje waard.. ik kraak hem niet af, maar hij moet er wel aan werken zodat hij het ook op CL niveau kan laten zien

   1. SchweizerAjaxfan

    @jari alleen heeft hij daar niet tot nauwelijks gespeeld.

    @steffan nee Milik heeft ook tegen barca gespeeld. hoewel hij diepgang zocht vond ik hem slordig spelen. Maar zoals gezegd hij is pas 20, en op dat bedrag kun je nooit veel verlies lijden. dus ik zeg ja, gokje nemen

     1. SchweizerAjaxfan

      ja klopt dat was met Polen.. ik dacht dat hij z’n periode bij Leverkusen bedoelde.

 11. AFC98

  Tegen barcalona speelde hij in ieder geval beter dan sigi, en er gaat altijd dreiging van hem uit. Ook heeft hij een goed/hard schot

Comments are closed.