Fischer op de weg terug

Viktor Fischer staat inmiddels al acht maanden buitenspel wegens hardnekkige hamstringklachten maar het einde lijkt in zicht. De Deen mag weer voorzichtig aan voetballen gaan denken maar zal waarschijnlijk voor de winterstop nog niet in actie komen voor het eerste elftal van Ajax, aldus Frank de Boer.

‘Viktor is op de weg terug maar voorzichtigheid is geboden. Als je zo lang niet gespeeld hebt moet je alles weer rustig opbouwen. Ik ben in ieder geval wel blij voor hem want af en toe zag hij ons trainen en dan kon ik zien dat hij het heel moeilijk had. De verwachting is dat hij over een maand weer langzaam met ons mee kan doen, maar een rentree in het eerste elftal zie ik pas na de winterstop gebeuren’.

Bron: Ajaxlife

Related posts

31 Comments

 1. Nielsz.AFCA

  Cilessen || van Rhijn – veltman – viergever/moisander – boilesen || klaassen – riedewald – serero || schöne – milik – fischer || Omg dit gaat m worden hoor!

   1. marvinww

    fischer veranderd het heel ajax niet zorg eerst maar gwn een keer geld uit te geven daar is de tijd ook voor gekomen en om dan tommy oar te willen halen slaat nergens op haal gwn een speler die 100% zeker in het ajax team past en kwaliteit!!!!

    1. AFCA my World

     Oar is best een goede voetballer, international,jong en heel belangrijk voor mark netto hij is gratis,laat maar komen hoor daar kan je zo nog 2-3 jaar veel plezier aan beleven,ik zou zeggen doen!

  1. AFCA my World

   Lees je wel goed? Pas na de winterstop rustig terugbrengen anders is die zoweer geblesseerd,geen risico nemen en dan kunnen we weer plezier aan hem beleven en word er weer vooruit gespeeld in plaats van alleen maar achteruit en balletjes breed,daar kan je niet mee scoren!

 2. deOosterAjacied

  Hoop echt dat dit zijn mentaliteit top heeft gemaakt wat hem het laatste zetje geeft tot een hoop moois.

 3. AFCA my World

  Waarom Oar niet ik vind het een goede voetballer,bovendien is hij nog jong dus kan je zomaar 2-3 jaar er plezier van hebben,en het belangrijkste voor onze mark netto hij is gratis! Ik zou zeggen doen,hij is ook nog eens international en dat zegt ook wel iets!

Comments are closed.