Mulder: ‘Ajax moet vrezen voor zomers vertrek De Boer’

Youri Mulder ziet Frank de Boer aan het einde van het seizoen vertrekken bij Ajax. De analist en assistent-trainer van FC Twente is van mening dat De Boer klaar is voor een stap hogerop.

‘Frank heeft nationaal alles bereikt bij Ajax maar op Europees gebied wil het niet vlotten. De Boer ziet ook dat tegenstanders wel sterker worden en hij bij Ajax steeds weer opnieuw moet beginnen. Ik denk dat hij er nu aan toe is om ook internationale prijzen te pakken met een grotere club als Ajax. Dat hij na dit seizoen vertrekt bij Ajax lijkt mij een logische keuze’, aldus Mulder.

Bron: NOS

Related posts

3 Comments

  1. En Un Momento Dado

    Ben hier ook niet bang voor, ga alsjeblieft! Ik vraag me sinds jaren weer af of we wel in een thuiswedstrijd van Go Ahead gaan winnen… Bedankt voor de kampioenschappen Frank, maar ik zie Ajax steeds angstiger voetballen onder jouw leiding en kots van dat bij jou heilige tikkie breed, tikkie terug.

    1. tothefuture

      Volgens mij was Frank tegen gae heel blij met het spel vooruit. Volgens gaf hij aan dat hij dat verwacht. Dus …….. Beetje nadenken voordat je wat roept 🙂

Comments are closed.