Huntelaar: ‘Speelde alleen bij Ajax om het kampioenschap’

Klaas Jan Huntelaar speelt momenteel wekelijks zijn wedstrijden bij het duitse Schalke’04. In 2008 maakte hij de transfer van Ajax naar Real Madrid en nog geen jaar later verhuisde de spits naar AC Milan waar hij ook geen potten kon breken. Een terugblik op die jaren doet Huntelaar beseffen dat hij alleen bij Ajax om het kampioenschap speelde, zo meldt Metro.

‘Toen ik bij Real kwam stonden ze inmiddels twaalf punten achter op Barcelona dus was de titel ver weg. Uiteindelijk kwamen we er nog dichtbij maar het mocht niet zo zijn. Het jaar daarop bij Milan speelden we eigenlijk helemaal niet om de prijzen’. Ook de jaren bij Schalke brachten Huntelaar geen landstitel’.

‘Eigenlijk speelde ik alleen bij Ajax mee om het kampioenschap’, blikt Huntelaar terug. ‘Dat ze nu vier keer op rij de schaal hebben gepakt is natuurlijk geweldig. Momenteel staan wij met Schalke op de elfde plaats dus ook dit seizoen zal een kampioenschap weer heel moeilijk worden. Toch heb ik het prima naar mijn zin. Momenteel zijn we bezig met een jong team en ik vind het leuk om daaraan een bijdrage te leveren’.

Bron: Metro

Related posts