Milik is klaar om vaste spits van Ajax te worden

Kolbeinn Sigthórsson staat onder druk bij Ajax. De spits heeft moeite om tot score te komen. De concurrenten van de IJslander staan te trappelen om hun kans te pakken. De druk van de buitenwacht om Ricardo Zivkovic een kans te geven wordt groter. Een andere optie voor Frank de Boer is Arek Milik. De Poolse spits gaf in de bekerwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer zijn visitekaartje al af met zes treffers maar zegt tegenover Poolse media klaar te zijn om de vaste spits van Ajax1 te worden.

Milik geeft aan dat Frank de Boer hem uitgelegd heeft waarom Sigthórsson vooralsnog de voorkeur krijgt, dat hij het gevoel heeft goed in vorm te zijn en klaar te staan als de trainer hem nodig heeft. Milik verblijft momenteel bij de nationale ploeg van Polen waarmee hij deze week de belangrijke EK-kwalificatie tegen Duitsland speelt.

Related posts