Schöne is er nog niet uit: ‘Maximale uit carrière halen maar naar mijn zin bij Ajax’

Het contract van Lasse Schöne loopt aan het eind van dit seizoen af. De Deen heeft inmiddels meerdere keren bewezen dat hij van grote waarde is. Ajax wil dan ook graag langer met hem door. Schöne zelf staat ook open voor een gesprek, maar laat nog in het midden of hij ook daadwerkelijk besluit bij te tekenen. In gesprek met het Deense TV3 zegt Schöne dat ‘het maximale uit zijn carrière halen’ zijn enige doel is.

“Natuurlijk heb je zo je dromen, maar ik denk dat je een fout maakt als je per se in een bepaalde competitie wilt spelen. Als ik de knoop doorhak, laat ik me leiden door mijn eigen gevoel. Wat anderen daar dan van vinden of zeggen, doet er voor mij niet toe. Ik zie het niet als een straf om langer bij Ajax te blijven. Hier strijd ik mee om de titel en speel ik in de Champions League”, aldus de veelzijdige Deen.

Binnenkort gaat hij met Ajax om tafel. “We hebben een afspraak op de planning staan en praten kan altijd. We zullen zien hoe Ajax erover denkt en hoe ik erover denk”, aldus Schöne. In zijn beslissing speelt ook zijn privé-situatie een belangrijke rol. Zijn gezin heeft het naar zijn zin in Nederland. “Mijn gezin en ik hebben het goed bij Ajax, maar een beslissing nemen heeft geen haast”.

Bron: Voetbalzone

Related posts