Van Rhijn duidelijk: ‘We moeten maar eens laten zien wie de baas is in de Arena’

Ricardo van Rhijn spreekt duidelijk taal voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. De verdediger beseft dat de tegenstander uit Zwolle Ajax twee keer een loer wist te draaien en dat moet volgens Van Rhijn aankomende zondag maar eens anders, meldt Nu Sport.

Zowel in de KNVB-bekerfinale als in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal ging PEC Zwolle er met de prijs vandoor en dat zit Van Rhijn nog steeds dwars. ‘Het klopt dat die twee nederlagen zorgen voor extra motivatie aan onze zijde. Drie keer in één seizoen verliezen van PEC is geen optie. We moeten maar eens duidelijk maken dat wij de baas zijn in de Arena’.

Vrije trappen

Van Rhijn laat ook nog even zijn mening los over de vrije trappen die hij de laatste tijd wel erg makkelijk weet binnen te schieten. ‘Ik raak ze wel lekker ja maar dat wil niet zeggen dat ik nu de nummer één ben wat vrije trappen betreft. Lasse is nog steeds de eerste man om ze te nemen en als hij twijfelt of niet speelt dan zal ik niet schromen om achter de bal te gaan staan.

Bron: Nu Sport

Related posts