Vermeer blijft ‘natrappen’ richting Ajax en verwijdert foto’s op social media

Er moet de afgelopen maanden wel heel wat gebeurd zijn tussen Kenneth Vermeer en Ajax. De doelman zorgde al voor veel opschudding met zijn transfer naar de rivaal uit 010 en gaf enkele dagen daarna de supporters van Ajax ook nog eens een schop na. Vermeer verloor zijn basisplaats aan Jasper Cillessen en tot woede van Frank de Boer beklonk hij achter de rug van Ajax om een transfer naar uitgerekend de rivaal.

Inmiddels is Vermeer druk bezig om alles wat met Ajax te maken heeft achter zich te verbranden. Zo heeft de 28-jarige keeper al zijn foto’s uit de Ajax-periode van social media, waaronder Instagram, afgehaald. De speler die zijn hele jeugd en profloopbaan aan Ajax te danken heeft is dus blijkbaar zo gefrustreerd dat hij alle middelen aangrijpt om Ajax een trap na te geven.

Related posts