Van Rhijn gelooft in overwintering CL: 6 punten tegen APOEL en stunten in Parijs

Ricardo van Rhijn heeft er alle vertrouwen in dat Ajax kan overwinteren in de Champions League. Er zullen dan zeker punten gehaald moeten worden tegen APOEL Nicosia, vanavond de tegenstander van Ajax in het miljoenenbal. Eigenlijk zal Ajax beide ontmoetingen tegen de kampioen van Cyprus dan in ieder geval moeten winnen.

‘Dit is mijn derde Champions League-seizoen maar ik blijf het bijzonder vinden. Die vlaggetjes, die hymne als het volkslied van de Champions League. Met clubs als Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund, Manchester City, AC Milan en Celtic hebben we de crème de la crème gehad. Mag het één keer ietsje minder? We willen overwinteren, dat is het doel. Ja, ook dit jaar. Als we iets willen, moeten we stunten in Parijs, maar ook APOEL twee keer verslaan. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan’, aldus Van Rhijn in het Algemeen Dagblad.

Ajax treft het telkens niet met de loting. Van Rhijn hoopt volgend seizoen dan ook op een wat gunstigere loting. ‘Als je kijkt naar de clubs die we in drie jaar tijd geloot hebben. Mag het één keer ietsje minder? Maar we willen overwinteren. Dat is altijd het doel. Dus ook dit jaar’.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts