Reactie Van Rhijn na afloop APOEL – Ajax (Incl video)

Ricardo van Rhijn reageert na afloop van het 1-1 gelijkspel op bezoek bij APOEL Nicosia. De verdediger maakte zich schuldig aan het veroorzaken van een strafschop, die volgens hem onterecht werd toegekend. Wel of geen handsbal was de vraag. De Ajax-verdediger was resoluut: “Ik kreeg hem op mijn borst. Daar ben ik vrij zeker van”, aldus Van Rhijn voor de camera van de NOS.

“De scheids laat een aantal seconden doorspelen. Dan krijgt hij denk van iemand door dat het wel een handsbal was”. Over de positie van de assistent-scheidsrechter achter het doel: “Ik sta met mijn rug naar die vent die naast Jasper staat. De scheids heeft zelf het beste zicht en ziet ook de situatie van voren. Hij fluit in eerste instantie niet en laat door spelen. Dan denk ik niet dat het de juiste beslissing is geweest”

Ook Van Rhijn is van mening dat de puntendeling als verlies voelt: “In de tweede helft hebben we nog een aantal kansen gehad. Zij ook, absoluut. Maar uiteindelijk baal ik wel met het gelijkspel. Ik denk dat we vandaag hadden kunnen en moeten winnen.”

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: NOS

Related posts