Boilesen: ‘Ik maak nog concentratiefoutjes, die moeten eruit’

Nicolai Boilesen is inmiddels al enige tijd verzekert van een basisplaats bij Ajax. De Deen kwam als veelbelovende jongeling binnen en pakte direct zijn kans maar blessureleed strooide flink roet in het eten. Twee jaar lang duurde die zware periode. Nu hij weer fit is lijkt hij een zekerheidje maar het gevaar licht op de loer. Hem wordt verweten aanvallend wel goed mee te doen maar verdedigend nog steekjes te laten vallen. “Ik maak soms nog concentratiefoutjes. Het gaat niet echt om verdedigende fouten, het zijn concentratiefouten. Die moeten eruit”, aldus de Deen zelfbewust tegenover de NOS.

Veel tijd om er over na te denken heeft hij niet, maar dat vindt de Deen niet erg. “Als het kon, zou ik heel graag tachtig wedstrijden willen spelen, ter compensatie van de twee seizoenen die ik gemist heb”.

Related posts