Jong Ajax verslaat Quick Boys in oefenduel: 0-4

Jong Ajax heeft dinsdagavond het oefenduel met Quick Boys overtuigend gewonnen. De wedstrijd in Katwijk eindigde in 0-4. De doelpunten werden gemaakt door Abdel El Hasnaoui, Nikola Vujnovic, Sheraldo Becker en Leeroy Owusu.

Vujnovic, de maker van de tweede Ajax-treffer, is tot het einde van de week op stage bij Jong Ajax, nadat hij deze zomer ook al een periode meeliep op de Toekomst. De 17-jarige Montenegrijn viel na rust in en gaf binnen twee minuten zijn visitekaartje af. ,,Hij draaide weg bij zijn tegenstander, versnelde en haalde hard uit met links, een prachtig doelpunt”, aldus trainer Andries Ulderink. ,,Het was sowieso een goede wedstrijd van onze kant. We hebben vier keer gescoord, en kregen genoeg kansen om er nog meer te maken. Ook was het goed om jongens als El Hasnaoui, Warmerdam, Keskin en Bousbiba – die net terug zijn na een blessure – weer speeltijd te kunnen geven.”

Scoreverloop: 20. El Hasnaoui 1-0, 46. Vujnovic 2-0, 67. Becker 3-0, 75. Owusu 4-0

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Noordhoff (Owusu 46), Vissie, Tete (46. Warmerdam), Van Koesveld, Boccara, El Hasnaoui (46. Keskin), Bousbiba (65. Acolatse); Becker, Zivkovic (46. Vujnovic), Hendriks (65. Bakker).

Tekst: Ajax.nl