Oproep aan supporters JOS – Ajax: Geen vuurwerk en fakkels!

Na de zeer terechte overwinning van gisteren, staan a.s. dinsdag en woensdag een tweetal bekerontmoetingen geprogrammeerd. Dinsdagavond spelen de Ajax amateurs tegen NEC op sportpark de Toekomst en woensdagavond neemt JOS Watergraafsmeer het op tegen de betaalde tak van Ajax. De laatste wedstrijd wordt vanaf 18.30 gespeeld in het Olympisch Stadion. Voor deze locatie is gekozen na herhaaldelijk overleg tussen JOS en Ajax afgelopen week. Daarbij ligt de waarheid wel wat genuanceerder dan een columnist vorige week schreef over het vinden van een juiste locatie.

Ajax doet een dringende oproep aan supporters om a.s. woensdag GEEN vuurwerk en fakkels mee te nemen! Dit vooral om schade te voorkomen! Het zou mooi zijn als Ajax vaker wedstrijden kan spelen in dit nostalgische stadion! De Ajax amateurs spelen na de stunt van afgelopen zaterdag uit tegen Lisse (1-4) om 20.00 op de toekomst. Alles rondom de Ajax amateurs die dit seizoen in de hoogste amateurafdeling spelen is te vinden op www.ajaxamateurs.nl

Tekst: AFCA Supportersclub

Related posts