Gözübüyük fluit bekerduel JOS – Ajax

Midweeks spelen Ajax en de Ajax Zaterdagamateurs allebei een wedstrijd in het KNVB Bekertoernooi. Serdar Gözübüyük mag woensdag het treffen tussen JOS Watergraafsmeer en Ajax in goede banen leiden. Erwin Blank is scheidsrechter bij het duel Ajax Zaterdag – NEC.

De scheidsrechter wordt in het Olympisch Stadion vanaf 18:30 uur bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Dave Goossens en Richard Brondijk. Ingmar Oostrom zal optreden als vierde official.

Voor Gözübüyük is het de eerste wedstrijd van Ajax die hij in het seizoen 2014-2015 fluit. Zijn laatste wedstrijd van Ajax floot hij op 6 februari van het vorige seizoen, thuis tegen FC Groningen. Het duel eindigde in 2-1.

Scheidsrechter Blank zal dinsdag op sportpark de Toekomst worden bijgestaan door assistent-scheidsrechters Nick Stuifzand en Rob Langeland. Het bekerduels van de Ajax-amateurs begint om 20:00 uur.

Tekst: Ajax.nl

Related posts