‘Ik heb heel lang voor Ajax gespeeld en feyenoord is daarom uitgesloten’

Kenneth Vermeer staat zondagmiddag als speler van Feyenoord tegenover de club waar hij zo’n drie weken geleden nog onder contract stond. De gevoelige overstap van Ajax naar de aartsrivaal wordt daardoor dezer dagen weer extra vaak belicht. Op FOX Sports laat Edwin van der Sar weten een dergelijke keuze moeilijk te kunnen begrijpen.

De directeur marketing van Ajax, die zelf jarenlang als speler onder contract stond in Amsterdam, zou zelf anders hebben gehandeld in Vermeers situatie. “Ik had het niet gedaan”, liet Van der Sar zich ontvallen. “Ik heb heel wat jaren voor Ajax gespeeld en zou nooit de overstap naar feyenoord maken. Maar”, voegt hij daaraan toe. “dat is natuurlijk voor iedereen anders.”

Dat de goalie zondagmiddag in de eigen Kuip onder hoogspanning staat vanwege alle perikelen, lijdt volgens Van der Sar geen twijfel. “Maar Kenneth is professioneel genoeg om zich volledig op feyenoord te richten. Hij is een erg goede doelman en bij zijn nieuwe club krijgt hij de kans om weer aan spelen toe te komen.” feyenoord en Ajax treffen elkaar zondagmiddag om 14.30 uur.

Bron: Fox Sports

Related posts