Schöne overweegt Klassieker met pijnstillers te spelen

Het is nog maar de vraag of Lasse Schöne zondag kan spelen in de Klassieker tegen feyenoord. De Ajacied liep woensdag in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain (1-1) een liesblessure op en direct na de wedstrijd zag het er niet goed uit. Schöne leek al een streep te kunnen zetten door de krachtmeting, maar een dag later is hij al positiever gestemd.

“Ik word nu intensief behandeld aan de lies om fit te worden voor de wedstrijd tegen feyenoord. Ik overweeg zelfs om met pijnstillers te spelen”, aldus Schöne in gesprek met AT5.

Overigens is het volgens Ajax-watcher Simon Zwartkruis van Voetbal International nog maar de vraag of Schöne in actie gaat komen. “Het lijkt me uitgesloten dat hij mee kan doen tegen Feyenoord”, zei Ajax-trainer Frank de Boer tegen de journalist.

Tekst: Voetbalzone

Related posts