Vermeer: ‘Ik ben nog niet bezig met de wedstrijd tegen Ajax’

Door de transfer van Kenneth Vermeer naar feyenoord staat er nog meer druk op de enige echte Klassieker van Nederland. Toch is de doelman nog niet bezig met de wedstrijd tegen zijn oude werkgever uit Amsterdam.

Vermeer wil eerst een goed resultaat neerzetten in het Europa League-duel met bekerhouder Sevilla: ”Dat duel telt eerst”, vertelt hij aan Voetbal International. ”Ik ben nog niet bezig met de wedstrijd tegen Ajax. We spelen eerst tegen Sevilla en daarna pas tegen Ajax.”

”De nederlaag tegen Willem II was een flinke teleurstelling”, verzucht Vermeer. ”Als je let op de kwaliteiten van beide teams, hadden we moeten winnen. Maar als je de doelpunten analyseert.. die waren te voorkomen geweest.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts