De vernieuwde AjaxFanzone app; nu beschikbaar!

Een groot aantal supporters was er al bekend mee maar veel bezoekers van onze site wellicht nog niet: De AjaxFanzone app voor zowel IOS als Android! Nadat vorige week onze vernieuwde website online is gegaan hebben afgelopen weekend de apps een update ondergaan. Deze update was noodzakelijk om jullie van meer nieuws en vooral ook actueler nieuws te kunnen voorzien.

De update maakt wel dat je als reeds eerder aangemelde gebruiker je je opnieuw moeten registreren in de app. Dit betekent dat je opnieuw je gebruikersnaam, email adres en wachtwoord moet invoeren. Let op, je mag hierbij wel gewoon je oude email adres, wachtwoord en gebruikersnaam hergebruiken. Je gebruikersnaam is waarschijnlijk nog gewoon beschikbaar. Excuses voor dit ongemak.

Deze week worden ook de push notificaties weer in ere hersteld. Hierdoor krijg je direct een seintje als er nieuws is of als Ajax scoort. Je bent dus nog sneller op de hoogte van al het nieuws rondom onze club! Verder zijn we bezig met een compleet nieuwe versie van de apps. De apps worden straks nog mooier, sneller en gebruiksvriendelijker. Alles voor jullie gemak en om onze positie als best gewaardeerde Ajax app nog verder uit te bouwen.

Nog niet bekend met de app? Download hem in de appstore of playstore!

Problemen of opmerkingen? Mail deze gerust aan info(at)d-tt.nl.

Related posts