Paris Saint-Germain zonder aanvoerder tegen Ajax, Luiz is twijfelgeval

Ajax neemt het woensdag, tijdens de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League, voor eigen publiek op tegen Paris Saint-Germain. Trainer Laurent Blanc kan in Amsterdam niet beschikken over een volledig fitte selectie; aanvoerder Thiago Silva zal niet van de partij zijn.

PSG is zonder de Braziliaanse verdediger afgereisd naar Nederland, waar woensdagavond het Europese treffen met Ajax op het programma staat. De captain van het Braziliaans elftal heeft al enige tijd last van een dijbeenblessure en is niet op tijd hersteld. Of Blanc wel een beroep kan doen op Thiago Silva’s landgenoot David Luiz zal nog moeten blijken.

De verdediger, die deze zomer werd overgenomen van Chelsea, miste afgelopen weekend de competitiewedstrijd tegen Stade Rennes vanwege een knieblessure. Luiz is wel opgenomen in de 21-koppige wedstrijdselectie van PSG voor het duel in Amsterdam, maar het is nog niet honderd procent zeker of hij ook fit genoeg zal zijn om woensdag aan de aftrap te verschijnen.

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts