Kishna hoopt op CL-debuut: ‘Ik denk dat ik wel klaar ben voor woensdag’

Ricardo Kishna kwam maandag nog in actie met Jong Ajax, maar dat hoeft volgens de vleugelaanvaller niet te betekenen dat hij twee dagen later niet van de partij zou kunnen zijn, als de hoofdmacht van de Amsterdammers in de Champions League speelt tegen Paris Saint-Germain.

De negentienjarige buitenspeler had de laatste weken last van zijn knie en werd vervangen door Anwar El Ghazi, maar heeft na zijn rentree bij de beloften het idee dat hij in staat is om woensdag ook terug te keren in het eerste elftal. Dat zou voor Kishna direct zijn debuut op het hoogste Europese niveau betekenen. De aanvaller zou graag zien dat trainer Frank de Boer hem opneemt in de wedstrijdselectie.

“Dat hoop ik wel, ja. Tegen Sparta rotterdam kon ik gewoon 73 minuten goed mee, voor mijn gevoel ook fit. Dus ik denk dat ik wel klaar ben voor woensdag”, gaf Kishna na afloop van de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd aan tegenover FOX Sports. Ajax krijgt woensdag bezoek van PSG en krijgt verder te maken met Barcelona en APOEL Nicosia.

Tekst: Voetbalzone

Related posts