De Boer voelt zich ‘genaaid’ door keuze Vermeer voor rivaal

Frank de Boer houdt een naar gevoel over aan de veelbesproken transfer van doelman Kenneth Vermeer naar feyenoord. Simon Zwartkruis, Ajax-watcher van Voetbal International, zei dit maandagavond in de televisievariant van het populaire weekblad.

”De Boer heeft twee keer met Vermeer gesproken”, aldus Zwartkruis. ”Hij hoopte hem binnenboord te houden. Maar Vermeer wilde niet weer tweede doelman worden. Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht vroeg aan Ajax of ze zwart op wit konden zetten wat zijn client zou moeten kosten. Toen Overmars (directeur voetbalzaken, red.) acht ton voor een binnenlandse transfer op papier had gezet, belde Haatrecht tien minuten later al terug dat feyenoord dat bedrag wel wilde betalen.”

Door het vastgestelde transferbedrag konden De Boer en consorten een overgang naar de rotterdamse aartsrivaal niet meer voorkomen: ”Frank (De Boer, red.) gebruikte het woord ‘genaaid’. Zo voelt hij zich. Ajax had simpelweg geen poot meer om op te staan”, zo besloot de clubwatcher.

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts