De Boer houdt toch nog slag om de arm over inzetbaarheid Klaassen

Ondanks dat Davy Klaassen zelf tegenover een welingelichte bron van deze site eerder aangaf dat hij verwacht gewoon te kunnen spelen woensdag tegen Paris Saint Germain is Frank de Boer daar, in ieder geval tegenover de buitenwacht, nog helemaal niet zo zeker van . Klaassen hield aan het competitieduel met Heracles Almelo van afgelopen weekeinde een kuitblessure over. Nader onderzoek moet uitwijzen of de middenvelder inzetbaar is in de groepswedstrijd van de Champions League tegen de Fransen.

De Boer zal dinsdag na de training een knoop doorhakken, maar Klaassen maakt zich geen zorgen en zegt tegen Ajax TV opnieuw dat hij ervan uitgaat dat hij gewoon kan spelen. Klaassen vertelt dat hij wel bang was voor een ernstige blessure, maar dat de schade meevalt. “Ik denk niet dat de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain in gevaar komt”, zegt de middenvelder. Daarmee lonkt een hernieuwde ontmoeting met Zlatan Ibrahimovic, die in zijn tijd als speler van Ajax op de foto ging met de jonge Klaassen.

“In die tijd ging ik met mijn ouders wel eens kijken bij de training”, vertelt Klaassen. “Toen ging ik met iedereen op de foto, dus ook met hem. Ik ga na de wedstrijd in ieder geval niet nog een keer met hem op de foto. Misschien als we hebben gewonnen, maar ik denk dat hij dan niet wil…”

Ajax zou inclusief Klaassen op volle oorlogssterkte aan kunnen treden tegen PSG. Nodig, want de Franse landskampioen zit al jaren in een stijgende lijn. Dit seizoen maakt de topclub er geen geheim van voor hoge ogen te gaan in het miljoenenbal. De oud-Ajacieden Maxwell, Gregory van der Wiel en Zlatan Ibrahimovic spelen naar verwachting allemaal tegen hun voormalige club.

Bron: Voetbalzone

Related posts