Van Rhijn: ‘Zlatan Ibrahimovic? Ben ik absoluut niet bang voor’

Ajax moest zaterdag genoegen nemen met een krappe overwinning op Heracles Almelo: 2-1. Op basis van de eerste helft van de ploeg van Frank de Boer had de tussenstand niet 2-0 maar 4-0 of 5-0 moeten zijn. Heracles verkleinde echter de nadelige marge en daardoor was het in de laatste minuten billenknijpen voor de regerend landskampioen uit Amsterdam.

Schandalig, zo erkende Ricardo van Rhijn. “Qua spel zakte het volledig in en we kwamen niet goed voor de dag”, vertelde de verdediger in gesprek met RTV Noord-Holland. “Als Ajax thuis niet de hele wedstrijd kan domineren, dan kan dat liggen aan de concentratie. Als we dat niet hebben, dan zijn we kwetsbaar.”

Ajax start de groepsfase van de Champions League woensdag met een krachtmeting tegen Paris Saint-Germain. Van Rhijn zal onder meer tegenover Zlatan Ibrahimovic staan. “Zlatan? daar ben ik absoluut niet bang voor”, verzekerde de verdediger. “Ik heb vaker tegen grote sterren gestaan, daar heb ik geen slapeloze nachten van.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts