Heracles ziet kansen: ‘Ajax is kwetsbaar in de omschakeling’

Met John Stegeman aan het roer hervat Heracles Almelo de competitie. Een zware klus, want regerend landskampioen Ajax is zaterdagavond de tegenstander. De interim-trainer sprak vrijdagmiddag met de regionale pers.

”We gaan absoluut niet met knikkende knieen naar Amsterdam. We willen in de Arena onze huid zo duur mogelijk verkopen”, aldus de optimistisch gestemde Stegeman. ”Er liggen zeker mogelijkheden voor ons. Ajax is een goed voetballende ploeg maar ook kwetsbaar in de omschakeling. Voor ons is het belangrijk dat we gegroepeerd en compact spelen. En niet alleen met het accent op de defensie.”

Heracles Almelo verloor de eerste vier wedstrijden en stond daarom troosteloos onderaan in de Eredivisie. Op de achtergrond gaat de zoektocht naar een nieuwe trainer gestaag verder. Voorzitter Jan de Jonge neemt hiervoor de tijd en wil een weloverwogen keuze maken.

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts