Ligeon opnieuw onderuit met Jong Oranje; Riedewald verliest met 0/19

Jong Oranje heeft ook het tweede EK-kwalificatieduel in deze interlandperiode niet kunnen winnen. Net als voor het weekeinde tegen Jong Georgië, verloor Jong Oranje ook van Jong Slowakije met 0-1.

Ruben Ligeon was de enige Ajacied die deze maandagavond in actie kwam in het team van voormalig Ajax-trainer Adrie Koster. De bondscoach van Jong Oranje kijkt terug om een mager debuut met nul punten uit twee wedstrijden. Door die twee nederlagen weet Jong Oranje pas dinsdag of ze de play-offs halen, want Jong Slowakije is nu als eerste van de poule daarvoor wel geplaatst. Jong Oranje moet afwachten wat de andere landen in de andere poules doen. Mocht Jong Oranje wel in de play-offs terecht komen, dan kan het als niet-groepswinnaar stuiten op een tegenstander als Duitsland, Engeland of Portugal.

Nederland 0/19 verging het al niet beter. In Ierland ging het team met onder andere Ajacied Jairo Riedewald als aanvoerder met 1-0 onderuit.

 

Tekst: Ajax.nl

Related posts