Toekomst Poulsen blijft onduidelijk: ‘Deuren staan wagenwijd open’

Christian Poulsen koos ervoor om zijn aflopende contract met Ajax niet te verlengen. De 34-jarige verdedigende middenvelder zit na zijn vertrek uit Amsterdam echter nog steeds zonder club. Een terugkeer naar FC Kopenhagen lijkt geen optie.

“Poulsen en ik onderhouden goed contact, maar momenteel speelt er niets”, verzekert trainer Stale Solbakken. “Hij zet nu alles op een rijtje en we zijn benieuwd naar zijn beslissing. Als hij als voetballer of als jeugdtrainer wil terugkeren, dan staan onze deuren wagenwijd open.”

Door zijn transfervrije status wordt Poulsen, die twee seizoenen voor Ajax uitkwam, niet gehinderd door enige deadline. De ex-speler van FC Kopenhagen, Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool, Évian en Ajax heeft al meermaals aangegeven dat hij zichzelf niet ziet terugkeren in de Superligaen.

Tekst: Voebalzone

Related posts