Opstart problemen nieuwe website

Na een geslaagde testperiode hebben wij afgelopen maandagavond met veel trots onze vernieuwde website gelanceerd. Aanvankelijk leek de site ook ‘in het echie’ goed en stabiel te draaien. Vanaf dinsdagmiddag ontstonden er echter problemen die er uiteindelijk in resulteerden dat de site niet tot nauwelijks bereikbaar was.

De afgelopen twee dagen is er achter de schermen hard gewerkt om oorzaken te achterhalen en te verhelpen. Dit heeft er in geresulteerd dat we momenteel in ieder geval weer live zijn en direct weer het laatste Ajax-nieuws beschikbaar is.

De layout is nog even een ‘kaal jasje’. We hopen alles weer zo snel mogelijk volledig op de rit te hebben zodat er weer een site staat waar je als Ajacied trots op kunt zijn!

Excuses voor het ongemak,

Redactie AjaxFanzone.nl 

Related posts