Denen laaiend over komst Zimling bij Ajax

Lasse Schöne is uitermate content met de komst van Niki Zimling bij Ajax. De Deense middenvelder kijkt er naar uit om met zijn landgenoot samen te spelen.

“Ik heb met Niki gesproken over Ajax. Toen het officieel was, was ik erg blij”, aldus Schöne in gesprek met Ekstrabladet. “Hij past heel goed in ons team. Hij is een middenvelder en heeft wat we nodig hebben. Hij is een echte zes en is goed met de bal. Voor mij is hij een echte Ajacied.”

De Deense bondscoach Morten Olsen, die in het verleden Ajax coachte, is eveneens blij met de overstap van Zimling. “Het is een goede stap voor Niki, voor ons en voor Ajax. Misschien past de Nederlandse competitie ook beter bij hem dan de Duitse, waar de belasting een stuk hoger ligt. Hopelijk kan hij daar van profiteren”, aldus Olsen. “Er bestaat geen twijfel over dat hij naar een topclub is gegaan, ze spelen Champions League.”

Tekst:Elfvoetbal

Related posts