Deens toptalent Dolberg alweer vertrokken: ‘Hij wordt gevolgd door veel clubs’

Kasper Dolberg was deze week in Nederland om kennis te maken met Ajax en de faciliteiten bij de club uit Amsterdam. De zestienjarige aanvaller, die onder contract staat bij het Deense Silkeborg IF, trainde maandag en dinsdag met zijn leeftijdsgenoten en is inmiddels teruggekeerd naar zijn vaderland. Er is volop belangstelling voor het grote talent, zo claimt zaakwaarnemer Jens Steffensen.

“In mijn ogen hoort hij bij de beste drie talenten van Scandinavië”, verzekert Steffensen in gesprek met Ajax Showtime. “Het is dan ook niet zo gek dat hij wordt gevolgd door heel veel clubs. Er is interesse uit Engeland en Duitsland en ik heb ook al een telefoontje gehad uit Italië.” Dolberg staat nog maar een jaar onder contract bij Silkeborg. “De verwachting is dat hij dit seizoen in Denemarken speelt.”

“Maar we zullen het zien, alles kan veranderen.” Talenten uit Denemarken aarden goed bij Ajax, zo weet ook Steffensen. “Kasper heeft een goed beeld gekregen van de club en nu is hij terug bij Silkeborg. De toekomst moet uitwijzen wat er verder gaat gebeuren.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts