Opmerkelijke transfer: Vermeer voor 1 miljoen naar 010

feyenoord wil Kenneth Vermeer naar Rotterdam halen. Dat opmerkelijke nieuws schemerde door bij FOX Sports en werd niet veel later tegenover dezelfde zender bevestigd door trainer Frank de Boer van Ajax. “Vermeer is zo goed als rond met Feyenoord”, zo laat de coach even na de 2-0 verliespartij bij FC Groningen optekenen. Ajax wil Diederik Boer van PEC Zwolle als opvolger van Vermeer.

Vermeer was bij Ajax eerste keeper, tot hij uit de basis werd verdreven door Jasper Cillessen. Het was wel duidelijk dat de sluitpost elders voor zijn kans wilde gaan, maar dat hij in gesprek zou gaan met feyenoord is wel bijzonder.

Dat feyenoord mogelijk in zee gaat met Vermeer is extra opmerkelijk, omdat de rotterdammers een uitstekende keeper achter de hand hebben. Eerder nam de ploeg van coach Fred Rutten jeugdinternational Warner Hahn over van FC Dordrecht.

Volgens De Telegraaf zijn beide partijen (Ajax en feyenoord) het eens over een transfersom van rond de 1 miljoen euro en reist Vermeer maandagochtend naar rotterdam om een vierjarig contract te ondertekenen. Eerst zal de keeper dan nog een medische keuring moeten afleggen. feyenoord wilde de transfer stilhouden tot na de wedstrijd tegen FC Twente, omdat Mulder in die wedstrijd nog onder de lat staat.

Related posts