There are no ads, please add some


De Boer niet blij met transfer Vermeer: ‘Dit kan niet de bedoeling zijn’

Zondag ontplofte er plots een bom in de Nederlandse transferwereld: Kenneth Vermeer staat op het punt om Ajax te verruilen voor feyenoord. Frank de Boer hoorde zaterdagavond van directeur Marc Overmars dat de transfer van de doelman aanstaande is. Voor de camera’s van FOX Sports lijkt De Boer niet al te blij dat Vermeer naar de aartsrivaal vertrekt.

“Dat hij ergens naartoe is en waarschijnlijk Rotterdam”, zegt De Boer over het bericht dat hij kreeg van Overmars. “Voor mij was het ook een complete verrassing. Voor details moet je bij Overmars zijn. Ik hoorde het zaterdagavond laat van Overmars. Hij vroeg of ik even wilde gaan zitten. Dat heb ik gedaan. Het was wel een grote schok ja.”

“Je weet hoe gevoelig het ligt”, antwoordt de coach op de vraag of de stap van Vermeer not done is. “Je gunt iedereen het beste, maar je hoeft je tegenstander niet sterker te maken. Hij is samen met Jasper een van de beste keepers van Nederland. feyenoord wordt er sterker op en dat kan nooit helemaal de bedoeling zijn.”

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts