There are no ads, please add some


Column: ‘Als je pinda’s betaalt…’

Nou, de eerste zeperds hebben we weer te pakken. Was er vorige week nog sprake van een prima, en dus perspectief biedende eerste helft tegen P$V, vandaag ging het vreselijk mis in Groningen.

Ajax verkoopt weer lekker dit jaar, de bankrekening zit heerlijk vol, maar wat we er mee gaan doen blijft onduidelijk. Van de beurs hoor ik velen roepen. Waarom in hemelsnaam? De vereniging Ajax heeft 70% van de aandelen en zou in dat geval dan 100% bezitten. Die aankoop van de resterende 30% kost tientallen miljoenen….en waarvoor? Met 70% heb je al de absolute en ruime meerderheid en kun je als vereniging elk besluit blokkeren of juist doorgang laten vinden, ongeacht wat beleggers daar……………………….

Lees verder op: Wijzijnajaxamsterdam.nl

Gerelateerde posts