Sigthorsson: ‘Voor mij beter nog een jaar bij Ajax te blijven’

Kolbeinn Sigthorsson gaat niet in op interesse uit het buitenland speelt nog minstens twee seizoenen in het shirt van Ajax. Donderdagavond kwam de aanvaller tot een mondeling akkoord met directeur voetbalzaken Marc Overmars.

”Ik kon naar clubs uit alle topcompetities, maar voor mij is het beter nog een jaar bij Ajax te blijven”, verklaart de IJslander aan Voetbal International. ”Ik voel het vertrouwen van de technische staf en heb een goed gevoel over hoe het nu gaat. Het is goed dat de onzekerheid nu voorbij is. Ik wil een goed seizoen draaien bij Ajax en dan zullen we zien wat er volgend jaar in de zomer gaat gebeuren.”

Trainer Frank de Boer geeft voorlopig het vertrouwen aan de oud-speler van AZ. Aankopen en collega-spitsen Arek Milik en Richairo Zivkovic moeten derhalve geduld hebben.

Related posts