There are no ads, please add some


‘Ik heb het gevoel dat we tegen PSG moeten kunnen stunten’

Ajax werd donderdag tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League ingedeeld in een groep met FC Barcelona, Paris Saint-Germain en APOEL Nicosia. Op het eerste oog een zeer zware loting, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars blijft monter.

“Nou, eigenlijk ben ik misschien best wel tevreden. We kunnen altijd gaan klagen ‘het had beter gekund, het had slechter gekund’, maar uiteindelijk speel je tegen teams waar je als speler graag tegen wilt spelen”, zegt Overmars kort na de loting in gesprek met de NOS. “Je wilt jezelf laten zien aan de wereld. Dat kan ons elftal jonge talenten laten zien. Het is niet gemakkelijk, maar dat is het nooit.”

“Toch heb ik het gevoel dat we tegen Paris Saint-Germain moeten kunnen stunten”, analyseert de oud-international de tegenstanders in de groep. “We hebben vorig jaar het geluk gehad dat we FC Barcelona-thuis, wel zonder Lionel Messi, wonnen. Misschien kunnen we weer een akkoordje maken met ze. We moeten gewoon tegen Paris Saint-Germain punten pakken”, besluit Overmars.

Gerelateerde posts