There are no ads, please add some


Blanc: ‘Ajax is een goed en jong team, de beste club van Nederland’

Laurent Blanc maakt de borst nat voor een pittige groepsfase in de Champions League. De trainer van Paris Saint-Germain zag vrijdagmiddag tijdens de loting in Monaco dat zijn club werd gekoppeld aan Barcelona, Ajax en APOEL Nicosia. Blanc verwacht interessante wedstrijden en wil geen van de drie tegenstanders onderschatten.

“Barcelona is een van Europa’s allergrootste clubs”, analyseert de trainer. “Ajax is daarnaast een heel goed team, dat veel jonge jongens heeft rondlopen. Ze zijn de beste club van Nederland. APOEL is tegenwoordig ook een vaak geziene club op de Europese velden. Iedere groep die uit de loting naar voren kwam is eigenlijk moeilijk, maar ik zie wel kansen”, aldus Blanc.

Vorig seizoen reikte hij met de Parijse formatie tot de kwartfinales van de Champions League. In de groepsfase eindigde men bovenaan voor Olympiacos, Benfica en Anderlecht: vervolgens werd in de knock-outfase afgerekend met Bayer Leverkusen. In de kwartfinale was Chelsea uiteindelijk te machtig voor les Parisiens.

Gerelateerde posts