Al-Khelaifi: ‘Ibrahimovic enthousiast over Ajax en Barça’

Nasser Al-Khelaifi verwacht een succesvol Champions League-seizoen voor Paris Saint-Germain. De Franse titelhouder treft Ajax, APOEL Nicosia en FC Barcelona.

Vorig seizoen reikte Paris Saint-Germain tot aan de kwartfinales, waarin Chelsea een niet te nemen horde vormde. Dit seizoen moet het beter, meent Al-Khelaifi. “Wij hebben dit seizoen een geweldige selectie, denk ik. Ik heb natuurlijk veel respect voor FC Barcelona. Dat is een geweldige club, ze hebben de Champions League vier keer gewonnen. En vergeet Ajax niet, zij hebben het toernooi ook vier keer gewonnen. We respecteren hen als voetbalclub”, zegt de Qatarees in de Franse media.

“We zullen proberen al onze wedstrijden te winnen en altijd de drie punten te pakken. Ik hoop dat we zo ver mogelijk zullen komen. Dat betekent verder komen dan vorig jaar, daar gaan we voor”, vervolgt de 40-jarige eigenaar van Paris Saint-Germain, die weet dat Zlatan Ibrahimovic en Maxwell met Ajax en Barça twee van hun ex-werkgevers treffen. “Het worden voor Ibrahimovic speciale wedstrijden tegen Ajax en FC Barcelona. Ik weet zeker dat hij hier heel enthousiast over is.”

“Iedereen binnen de club houdt van Ibrahimovic en we hopen dat we in Amsterdam en Barcelona weten te winnen”, besluit Al-Khelaifi.

Related posts