There are no ads, please add some


‘Ajax richt vizier op Daley Sinkgraven van Heerenveen’

Ajax gaat zich deze transferperiode mogelijk nog versterken met een middenvelder. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Ajax zijn oog laten vallen op Daley Sinkgraven, die momenteel onder contract staat bij sc Heerenveen.

De negentienjarige Sinkgraven is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in Friesland. Vorig seizoen beleefde de tiener onder Marco van Basten zijn definitieve doorbraak en ook onder nieuwe trainer Dwight Lodeweges heeft de jongeling een basisplaats. Sinkrgraven heeft bij Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2017.

Of Ajax daadwerkelijk deze maand nog zaken wil doen, valt te betwijfelen. Frank de Boer heeft immers een luxeprobleem wat betreft zijn middenveld. Met onder meer Davy Klaassen, Thulani Serero, Lerin Duarte, Daley Blind, Nick Viergever en Lucas Andersen heeft de landskampioen niet bepaald een tekort aan middenvelders.

Gerelateerde posts