Van der Wiel: ‘Kan niet wachten om weer in de Arena te spelen’

Ajax heeft in de groepsfase van de Champions League Paris Saint-Germain geloot. Voor Gregory van der Wiel, speler van de laatstgenoemde club, is de ontmoeting met Ajax het weerzien van zijn oude liefde.

De rechtsback kijkt dan ook erug uit naar de duels tegen Ajax. ”Fantastische CL-poule. Leuk om met Ajax in de poule te zitten, kan niet wachten om weer in de ArenA te spelen”, laat Van der Wiel weten op zijn Twitter-account. Het wordt voor Ajax sowieso het terugzien van oude bekenden, namelijk Zlatan Ibrahimovic (Paris SG) en Luis Suarez (Barcelona).

Van der Wiel verliet Ajax in 2013 en koos voor een avontuur in Parijs. Bij de steenrijke club, die zich de afgelopen seizoenen flink heeft doen gelden op de transfermarkt, kwam de verdediger tot nu 49 duels in actie. Hij wist hierin één keer te scoren.

Related posts