There are no ads, please add some


FC Barcelona vol respect over Ajax: ‘Ze spelen heel goed voetbal’

Andoni Zubizarreta spreekt in een reactie op de Champions League-loting positieve woorden over Ajax. De directeur van FC Barcelona zag zijn club in Monaco gekoppeld worden aan Paris Saint-Germain en APOEL Nicosia, terwijl ook de vaderlandse landskampioen weer tegenstander is van de Catalaanse grootmacht.

“We hadden tot vorig jaar nog nooit tegen Ajax gespeeld, maar nu ineens vier keer in twee jaar tijd. Ze spelen gewoon heel goed voetbal”, aldus de beleidsbepaler tegenover AS. Zubizarreta beseft dat Barcelona samen met PSG favoriet is om door te stoten. “De duels met PSG zijn ook het meest spectaculair.”

Hoewel APOEL Nicosia in 2012 nog de kwartfinale van het miljoenenbal bereikte, is de Cypriotische club ook voor Zubizarreta de grote onbekende. “APOEL is nieuw, maar in mijn herinnering is het een taaie tegenstander. Het lijkt er misschien op dat sommige teams in onze poule niet verplicht zijn om door te gaan, maar iedereen heeft recht op een droom.”

Gerelateerde posts