There are no ads, please add some


De Boer: ‘Sigthorsson blijft bij Ajax’

Volgens Frank de Boer is de kans groot dat Kolbeinn Sigthorsson ook komend seizoen gewoon in Amsterdam blijft. Dit gaf de keuzeheer te kennen tijdens de persconferentie na afloop van de Champions League-loting, die Ajax koppelde aan FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Apoel Nicosia.

”Het is voor ons onmogelijk om een spits van Champions League-niveau te betalen. Het lijkt er niet op dat er iemand bij komt. Daarnaast blijft Kolbeinn Sigthorsson, omdat hij op dit moment de beste spits is voor Ajax”, vertelt De Boer over zijn aanvaller die veelvuldig in verband wordt gebracht voor een transfer naar Queens Park Rangers.

De club uit Londen en de IJslander konden het echter niet met elkaar eens worden. Zodoende speelt Sigthorsson, die nog een contract heeft tot medio 2015 bij de Amsterdammers, nog steeds voor Ajax, waar hij momenteel de jeugdige aankopen Arek Milik en Richairo Zivkovic buiten de basis houdt.

Gerelateerde posts