De Boer baalt van loting

Frank de Boer is niet blij met de uitkomst van de loting in de Champions League. “Wanneer de doelstelling overwinteren is, dan is het wel lastig als je tegen Barcelona en Paris Saint-Germain loot.”

Naast Barcelona en PSG krijgt Ajax te maken met Apoel Nicosia. “We hebben vorig jaar bewezen te kunnen stunten, maar met deze ploegen wordt het moeilijk om nummer 1 of 2 in de poule te worden”, vervolgde De Boer.

“PSG heeft de ambities om binnen 4 of 5 jaar de Champions League te winnen. Volgens mij zitten ze nu in het derde jaar. Ze hebben gewoon een heel sterk team. Een goed team met veel sterren, maar wij zijn ook een goed team”, bleef De Boer wel hoopvol.

Over Apoel Nicosia wist De Boer niet veel te melden. “Dat ze uit Cyprus komen en in 2012 de kwartfinale hebben gehaald”, zei de trainer over de zwakste opponent in de poule.
Natuurlijk legt De Boer zich niet bij voorbaat neer bij uitschakeling. “We hebben vorig jaar laten zien dat we punten kunnen pakken tegen dit soort teams. We hebben nu bijna dezelfde spelers. In dat opzicht zijn we dus een stap verder. Laten we hopen dat er weer een stunt komt.”

Related posts