Ajax heeft met Van de Beek opvolger van Klaassen al in huis: ‘We hebben wel iets van elkaar weg’

Bij een vertrek van Davy Klaassen heeft Ajax de opvolger al in huis. De zeventienjarige Donny van de Beek, momenteel spelend voor de A1, wordt vaak vergeleken met de middenvelder en ziet zelf ook een aantal gelijkenissen met Klaassen.

“We hebben wel iets van elkaar weg, al zijn we iets andere spelers. Klaassen gaat iets vaker diep, zit altijd kort op z’n tegenstander en wil graag de bal diep in plaats van in z’n voeten. Ik ben juist een speler die de bal altijd in z’n voeten wil”, geeft Van de Beek, die wordt gezien als één van de grootste talenten van Ajax.

De jongeling werd afgelopen seizoen kampioen met de A1 van Ajax en hoopt dat dit seizoen weer te herhalen. Zijn doel is echter ook om zijn eerste minuten voor Jong Ajax in de Jupiler League te maken. “Eerst de A1, dan later dit seizoen mijn debuut in Jong Ajax en wie weet wat er daarna nog kom”, besluit Van de Beek.

Related posts