Kom zondag vroeg naar de ArenA, na afloop afscheid Siem de Jong

Er staat dit weekend een heuse topper op het programma in de Amsterdam ArenA. Ajax en psv zijn de competitie allebei goed begonnen met twee zeges op rij. Het duel begint zondag om 16:45 uur. Vanwege de verwachte verkeersdrukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen.

Ajax roept iedereen op om vroeg naar het stadion te komen om onnodige wachtrijen bij de ingang te voorkomen. De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit.

Er valt ook vooraf genoeg te beleven in de ArenA. In de omlopen en zalen kan je bijvoorbeeld van 15:30 tot 16:00 uur kijken naar het nieuwe televisieprogramma Ajax TV Kick Off. In deze live-uitzending wordt vooruitgeblikt op de topper tegen psv. Ook Ajax-coach Frank de Boer schuift aan met de opstelling.

Na afloop van Ajax – psv neemt Ajax afscheid van voormalig aanvoerder Siem de Jong. De huidige speler van Newcastle United is als eregast bij de wedstrijd aanwezig en zal na afloop op passende wijze worden uitgeluid op het veld. Blijf dus ook na de wedstrijd nog even in de ArenA om De Jong een mooi afscheid te geven.

Bron: Ajax.nl

Related posts