Speculeren over plan B Ajax in volle gang: Rémy, Forlán en Pizarro genoemd

Ajax wil niet meer te lang wachten op Samuel Eto’o en heeft aangegeven dat het voor 18.00 uur duidelijkheid wil hebben van de spits. Wanneer Eto’o meldt dat hij langer bedenktijd nodig heeft of dat hij simpelweg niet naar Amsterdam wil komen, gaat Ajax aan de slag met een alternatief. Op sociale media zoals Twitter passeren de namen van enkele opvallende kandidaten de revue.

Het speculeren over een zogenaamd ‘plan B’ is in volle gang en het zijn niet de minste namen die worden genoemd bij Ajax. Zo zou Loïc Rémy in beeld zijn: hij leek eerder deze zomer op weg naar Liverpool, maar die transfer ketste af. De Fransman heeft aangegeven dat hij volgend seizoen graag in de Champions League wil spelen en Ajax kan Rémy voetbal in het miljoenenbal bieden.

De 27-jarige Rémy is niet de enige verrassende naam die wordt genoemd: ook de namen van Diego Forlán (35, Cerezo Osaka), Claudio Pizarro (35, Bayern München) en Kevin Kuranyi (32, Dynamo Moskou) komen langs. Ajax versterkte zich deze zomer al met twee spitsen, maar omdat Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic nog weinig ervaring hebben, wil Frank de Boer graag nog een ervaren centrumaanvaller hebben. Kolbeinn Sigthórsson mag vertrekken.

Tekst: Voetbalzone

Related posts