Ajax stelt Eto’o ultimatum: ‘Deadline is om 18.00 uur’

Het lijkt woensdag eindelijk duidelijk te worden of de toekomst van Samuel Eto’o in Amsterdam ligt. De aanvaller heeft al geruime tijd een voorstel van Ajax op zak, maar heeft nog altijd geen beslissing genomen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Eto’o nu een ultimatum gesteld.

“De deadline is vandaag 18.00 uur”, laat Overmars weten in De Telegraaf. Indien Eto’o het aanbod afwijst of meer tijd nodig heeft, schakelt Ajax over op plan B. De Amsterdammers hebben geen zin om alsmaar te blijven wachten op het antwoord van de Kameroense topspits. Diens zaakwaarnemer liet dinsdag echter weten dat hij de komende dagen geen beslissing verwacht.

Het is dus de vraag of Eto’o bereid is de knoop door te hakken. De voormalig spits van onder meer FC Barcelona, Internazionale en Chelsea heeft immers genoeg andere opties. De afgelopen dagen zou Eto’o aanbiedingen hebben ontvangen van Liverpool, Everton en een club uit het Midden-Oosten. Zelf zou hij naar verluidt het liefst willen terugkeren naar Internazionale.

Tekst: Soccernews

Related posts