‘QPR wil Sigthorsson vandaag nog presenteren tijdens drieklapper’

Queens Park Rangers is momenteel zeer actief bezig op de transfermarkt. De club hoopt vandaag maar liefst drie nieuwe spelers te kunnen presenteren, onder wie Kolbeinn Sigthórsson. Dat meldt onder andere The Daily Mail.

Eerder werd al bekend dat Leroy Fer met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen naar Londen is vertrokken om te praten over een transfer. QPR zou op hoofdlijnen een akkoord hebben met Norwich City over een transfersom van negen miljoen euro, al hield de agent van de Oranje-international nog een slag om de arm. Bovendien heeft ook Benfica belangstelling.

Behalve Fer is ook Eduardo Vargas bij QPR voor de laatste gesprekken. De kleine spits wordt voor een jaar gehuurd van Napoli nadat hij vorig seizoen op huurbasis veel indruk maakte bij Valencia. De derde versterking moet Sigthórsson worden. QPR heeft al een akkoord met Ajax over de transfersom. “Dit wordt een mooie dag voor de QPR-fans. Er gaat wat nieuwe spelers komen. Met dank aan de FIFA en WhatsApp. Missie is bijna afgerond”, laat QPR-eigenaar Tony Fernandes op Twitter weten in een reactie op alle geruchten.

Tekst: Soccernews

Related posts