Milik steekt hand in eigen boezem: ‘Ik begrijp dat ik op de bank zit’

Arek Milik moest afgelopen zondag vanaf de bank toezien hoe Ajax de wedstrijd tegen AZ met 3-1 wist te winnen. En dat kon de Poolse spits best begrijpen.

Via Twitter en Facebook liet Milik weten dat het zijn eigen schuld is dat hij voorlopig gepasseerd is in de pikorde in Amsterdam. “Ik ben blij met de overwinning op AZ, maar ik heb helaas niet gespeeld. Ik moet mezelf de schuld geven, want ik heb de laatste tijd niet zo goed gespeeld. Maar ik ben positief ingesteld en geloof dat ik nog een kans zal krijgen.”

In zijn afwezigheid mocht Kolbeinn Sigthorsson het weer eens proberen in de spits, maar ondanks grote kansen wist hij niet tot scoren te komen. Ter versterking van de voorste lijn hoopt Ajax dan ook nog steeds om topspits Samuel Eto’o aan te trekken.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts