‘Je weet het niet, maar misschien beëindigt hij zijn loopbaan wel bij Ajax’

Het heeft er alle schijn van dat Lasse Schöne voorlopig nog niet van de loonlijst van Ajax verdwijnt. De aanvallende middenvelder staat welwillend tegenover een langere verbintenis in Amsterdam, directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft laten weten dat de club de intentie heeft om langer met de Deen door te gaan en ook het management van Schöne ziet het allemaal positief in.

“Zeg nooit nooit in de voetballerij en als er een echte topper komt, weet je het natuurlijk niet”, reageert belangenbehartiger Rob Groener in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar je kunt ervan uitgaan dat hij dit seizoen blijft, zeer mogelijk nog wel langer en misschien beëindigt zijn loopbaan wel bij Ajax.” De contractuele overeenkomst van Schöne loopt tot 30 juni 2015.

Schöne had in zijn eerste twee seizoenen in Ajax-dienst een belangrijk aandeel in de landstitel. In deze voetbaljaargang staat de teller na twee duels alweer op drie doelpunten. Ajax wil spoedig met de ex-speler van onder meer NEC om de tafel. “Lasse heeft zich goed kunnen ontplooien bij Ajax en heeft het uitstekend naar zijn zin. We horen wel wat Ajax te bieden heeft, maar hebben geen haast”, besluit Groener.

Tekst: Voetbalzone

Related posts