‘Eto’o blijft Ajax op de proef stellen en stelt beslissing andermaal uit’

Het is inmiddels ruim anderhalve week geleden dat Samuel Eto’o voor het eerst aan Ajax werd gelinkt. Marc Overmars bevestigde vervolgens in het weekend dat hij inderdaad met de spits had gesproken. Financiën waren niet meer het belangrijkst voor Eto’o en dus maakte Ajax wel degelijk kans op zijn jawoord. Maandag of dinsdag zou de club uitsluitsel krijgen, maar er lijkt wederom vertraging op te zijn getreden.

Waar Ajax eerst hoopte dat het ‘in de loop van vorige week’ een definitief ja of nee zou horen van de Kameroener, werd een definitief antwoord vervolgens verschoven naar maandag of dinsdag. Het lijkt er nu echter op dat Eto’o het geduld van Ajax andermaal op de proef stelt. Ajax Showtime stelt dat het weer contact heeft gehad met het management van de 33-jarige aanvaller, bij monde van Claudio Vigorelli.

“Ik verwacht vandaag en de komende dagen nog geen besluit”, zegt hij echter. Eto’o zou de voorbije periode aanbiedingen hebben ontvangen van verschillende clubs: Liverpool, Everton, een club uit het Midden-Oosten en mogelijk ook Tottenham Hotspur. Daarnaast zou hij zelf wel positief staan tegenover een hereniging met zijn oude club Internazionale.

Tekst: Voetbalzone

Related posts